همان طور که می دانید روش پناهندگی یکی از راه های مهاجرت به کشور انگلستان می باشد که ارائه کیس پناهندگی در انگلستان برای فرد الزامی است. شخصی که متقاضی پناهندگی در این کشور می باشد ممکن است دلایل مختلفی از جمله تبعیض نژادی، مذهبی، سیاسی و… را داشته باشد که منجر به تهدید، آزار و اذیت، شکنجه، جنگ و نا امنی و… گردیده است. وی برای رهایی از این آزار و اذیت ها تصمیم به مهاجرت از کشور مبدا و پناهندگی در کشور مقصد مانند انگلستان می گیرد. پناهندگی از روش هایی است که موسسه حقوقی روادیدها توصیه و پیشنهاد نمی نماید. چراکه دشوارترین روش مهاجرت به کشورهای دیگر بوده و چنانچه شرایط مهیا نباشد، در برخی موارد ممکن است منجر به مرگ فرد پناهجو گردد. برای درک بیشتر و بهتر موضوع ارائه کیس پناهندگی در انگلستان مقاله ذیل را مطالعه نمایید.

پناهندگی در انگلستان

بر طبق کنوانسیون پناهندگی ژنو که در سال 1951 میلادی به تصویب رسیده است، کلیه افرادی که در کشور مبدا امنیت جانی ندارند، این حق را دارند که به ارائه کیس پناهندگی در انگلستان پرداخته و به سایر کشورها پناهنده شوند. اما شرایط پذیرش پناهنده در هر کشوری متفاوت از سایر کشورهاست. برای مثال فردی که قصد پناهندگی در انگلستان را دارد می بایست شرایطی را دارا باشد که در کشوری مانند اسپانیا، این شرایط متفاوت است.

لازم است بدانید این شرایط در کلیه کشورها به صورت سخت و دشوار است و هر کشور به آسانی پناهجو نمی پذیرد. مگر این که فرد مستنداتی را ارائه نماید که کاملا منطقی و قابل قبول باشد. در هر صورت اقدام به پناهندگی امری غیر ملزوم و غیر قابل توصیه به افرادی است که خواهان آن هستند و بهتر است متقاضیان مهاجرت به روش های دیگری غیر از آن بیاندیشند. زیرا بر اساس تعریف قانون پناهندگی به هیچ عنوان شامل حال ایرانیان نخواهد شد.

مراجع قانونی درخواست پناهندگی انگلستان

افرادی که قصد ارائه کیس پناهندگی در انگلستان را دارند و به عنوان پناهجو شناخته می شوند، می بایست تقاضای پناهندگی خود در کشور مقصد را به یکی از مراجع ذیل تسلیم نموده و منتظر پاسخ و بررسی بمانند.

  • مراجعه به اداره مهاجرت انگلستان
  • مراجعه به افسران اداره مهاجرت که در بنادر دریایی، فرودگاه ها و مناطق مرزی مستقر هستند.
  • مراجعه به دفاتر محلی
  • از طریق پست

مراحل ارائه کیس پناهندگی در انگلستان

مراحل ارائه کیس پناهندگی در انگلستان مختلف است و در هر مرحله وضعیت فرد پناهجو مورد بررسی قرار می گیرد. پس از این که پناهجو تقاضای پناهندگی خود را تسلیم نمود، UKBA روش ها و شیوه های گوناگونی را جهت ثبت تقاضاها در پیش می گیرد. بسیاری از پناهجویان به زبان انگلیسی آشنایی ندارند. در این صورت مرجع قانونی برای آنها مترجم در نظر می گیرد. البته فرد پناهجو این امکان را خواهد داشت که جنسبت مترجم خود را تعیین نماید که زن یا مرد باشد.

در قدم بعدی پناهندگی، فرد متقاضی می بایست در مصاحبه UKBA حضور یابد و دلایل قانع کننده ای برای پناهندگی خود ارائه نماید. همچنین در این مصاحبه سوالاتی مانند چگونگی ورود به خاک انگلستان، هدف از مهاجرت به این کشور و نیز دلایل عدم بازگشت به کشور مبدا پرسیده می شود. پس انجام مصاحبه، پرونده فرد پناهجو و هویت وی توسط UKBA مورد بررسی قرار می گیرد. چنانچه دلایل و اهداف او مورد قبول دولت انگلستان واقع گردد، کارت شناسایی (APPLICATION REGISTRATION CARD (ARC برای وی صادر می گردد که توسط آن فرد به عنوان یک پناهنده قانونی و رسمی شناخته شده می گردد.

نکات مهم در خصوص ارائه کیس پناهندگی در انگلستان

افرادی که قصد پناهندگی و ارائه کیس پناهندگی در انگلستان را دارند، می بایست به نکاتی توجه نمایند که بسیار حائز اهمیت بوده و شرایط و آینده فرد در کشور مقصد تاثیر بسزایی دارد. این نکات به قرار ذیل هستند:

  • فرد پناهنده پس از ورود به خاک کشور انگلستان می بایست سریعا اعلام پناهندگی نماید. در غیر این صورت در مدت زمان پناهندگی از امکانات رفاهی مانند حق مسکن و… محروم می شود.
  • شرکت در کلیه مصاحبه ها در زمان بررسی پرونده الزامی است. در صورتی که فرد هر کدام از مصاحبه را جدی نگرفته و در آن حضور نداشته باشد، UKBA به دلیل نقص در پرونده ، درخواست پناهندگی وی را مردود اعلام می نماید.
  • بنا به دلایلی اگر پرونده پناهندگی رد شود، فرد حق درخواست تجدید نظر را خواهد داشت. اگر پرونده وی در بررسی مجدد، باز هم مردود اعلام گردد، فرد پناهجو فورا و سریعا می بایست خاک کشور انگلستان را ترک کند.

شرایط پناهندگی در انگلستان

در بررسی ارائه کیس پناهندگی در انگلستان این واقعیت وجود دارد که همه افراد حق پناهندگی به سایر کشورها را دارند. اما این امیر به راحتی و به آسانی قابل انجام نیست. چراکه برای افرادی که تصمیم به پناهندگی می گیرند، دادگاه هایی در کشور مقصد تشکیل می گردد که فرد می بایست ادله قانونی برای این کار ارائه نماید. این دلایل می بایست صادقانه، منطقی، قابل قبول و صحت داشته باشد. چنانچه فرد نتواند دلایل قانونی و منطقی برای پناهندگی خود بیاورد، با تقاضای پناهندگی وی موافق نگردیده و فورا می بایست خاک کشور انگلستان را ترک نماید. در غیر این صورت در این کشور رها می شود و هیچ گونه حمایت های مالی و اجتماعی برای وی منظور نمی گردد.

دلایل پناهجویان برای ارائه کیس پناهندگی در انگلستان

همان طور که در بالا اشاره گردید در موضوع ارائه کیس پناهندگی در انگلستان، دلایل مختلفی از جمله تبعیض نژادی، مذهبی، فرهنگی، آزار و اذیت، شکنجه، جنگ و و نا امنی و… برای پناهندگی به سایر کشورها وجود دارد. اما بسیاری از افراد تصور می کنند هر بهانه یا مشکلی را می توانند به عنوان دلایل پناهندگی خود به کشور مقصد ارائه نمایند. اما چنین تصوری کاملا غلط است. کشوری مانند انگلستان برای این که فرد پناهجو را به عنوان یک پناهنده بشناسد، مدارک و دلایلی را درخواست می نماید که کاملا منطقی و بر اساس کنوانسیون پناهندگی باشد. برای مثال اشخاصی که در کشور مبدا مرتکب جرم و جنایت شده اند، برای فرار از مجازات های قانونی، حق متواری شدن و پناهندگی در کشورهای دیگر را نخواهند داشت.

خطرات و ریسک های پناهندگی در انگلستان

در بررسی مبحث ارائه کیس پناهندگی در انگلستان، اگرچه افرادی که در کشور خود امنیت جانی ندارند، حق پناهندگی به سایر کشورها را خواهند داشت اما در این مسیر دشوار و سخت ریسک های مهمی وجود دارد. یکی از این ریسک ها که منجر می گردد فرد مجددا به کشور خود بازگردد، ممانعت کشور مبدا از پناهنده شدن افراد به دیگر کشورهاست. از این رو ممکن است در جریان این امر اتفاقاتی بیفتد که از لحاظ قانونی به نفع فرد پناهنده نبوده و وی به ارتکاب جرم هایی مانند مهاجرت قاچاقی به انگلستان و… محکوم گردد.

از دیگر ریسک هایی که در این راه وجود دارد به خطر افتادن امنیت جانی فرد پناهجو است. معمولا این افراد راه غیر قانونی را برای مهاجرت انتخاب نموده و در دام قاچاقچیان انسان، دزدان دریایی و سایر افراد خلافکار می افتند که در اکثریت موارد منجر به مرگ فرد پناهجو می گردد. بنابراین موسسه حقوقی روادیدها به هیچ عنوان این روش را توصیه نمی نمایند. اما راه های دیگری مانند کار، تحصیل، ازدواج و… برای مهاجرت وجود دارد که می توانید از کارشناسان موسسه، مشاوره های لازم در این خصوص را از طریق تماس تلفنی دریافت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست